Escape Rooms

escape room

Meestal werden ze in scholen gehouden. Ze zijn zelfs populair geworden in de wereld van de volwassenen. Een escapistoom is een gamestudio die hun thema neemt en er een interactief spel voor het publiek van maakt. De belangrijkste inspiratiebronnen van de studio’s zijn de genres pixel art, roguelikes, en de manier waarop multiplayer games zijn ontstaan.

Hoeveel ervaring heeft escapistoom

In Escapistoom hebben we vele jaren ervaring met het veranderen van moderne verhaallijnen en zijn we open over verschillende gaming genres met innovatieve graphics, gameplay, audio en verhaal. Een interactief verhaal is een verhaal waarin de speler het verhaal draagt of deelneemt van begin tot einde. Hier is de hoofdpersoon een tienerjongen.

Hij is alleen in een verlaten ziekenhuis en moet ontsnappen uit het magische gesticht. Hoe lang zal hij daar zijn zoals in het begin en zullen we eindelijk zijn gezicht zien, hoe gaat hij vechten aan het einde van de nacht, wat zal er gebeuren als hij uit het psychiatrisch ziekenhuis komt en waarom is hij daar teruggekomen.

Populair activiteit van nu

Een escape room is een zeer populair en leuk premier game genre zonder de game plays van vandaag. Het was een van de eerste games om echt meer dan alleen een visuele entertainement, en het was een van de belangrijkste invloeden achter de film genre van en ik weet zeker dat films zoals Escape from New York franchise werd zijn inspiratie ook. Escape rooms maken het mogelijk om het ‘spel’ te spelen zonder deze remmende factor. Een escape room vervangt de ‘game’-ervaring door een interactieve locatie en de spelers spelen de rol van het oplossen van puzzels of het bestrijden van monsters en vijanden.

De eerste escape room in Nederland opende eind mei 2013 en biedt inmiddels zes kamers aan die een maximale reikwijdte van 1,5 tot 3 maanden hebben. Hierin zitten twintig of meer spelers in een ‘escape room’ en de gemiddelde groei is zo’n 300-500 mensen per maand.

Tenslotte

In geen van de escape rooms is een eerste uitgangsraam gevonden. Tijdens de eerste dagen van de escape rooms wilden de hotels en het personeel in de buurt van die ruimtes niet dat er een half dozijn mensen in het gebied rondliep.

De Full foot red black sun bevindt zich op het grootste ontsnappingsraam in het museum, daarom komen elke dag in de red black sun zaak altijd de eerste mensen die de escape room verlaten in het yellow black sun gebied terecht. Dit betekent ook dat de geel zwarte zon het veiligste gebied in de escape room is en vaak de plek is waar de eerste slachtoffers ‘jagen’ op de tweede uitgang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.