Hoe krijg ik een DJ

dj

 

Afhankelijk van je evenement, feest, bruiloft, heb je misschien een DJ nodig die nummers kan afspelen op meerdere apparaten, zoals een laptopcomputer, een smartphone en in sommige gevallen een traditionele cd-speler. Het kan zijn dat je een DJ nodig hebt die liedjes kan draaien op meerdere apparaten, zoals een laptop, een smartphone en in sommige gevallen een traditionele cd-speler.

Een DJ kan in de eerste plaats een entertainer zijn, maar hij zal ook op de hoogte moeten zijn van de nieuwste, revolutionaire technologieën. Een van de meest opwindende en productieve DJ-carrières ligt in het spelen van wat men noemt “Chronic” of “emen”. Chronische muziek wordt gedurende een bepaalde tijd gedraaid. Na het verstrijken van die tijd wordt het afgemaakt en abrupt gestopt. De DJ zorgt dan voor alle roosters, en informatieve zaken, van het evenement. Hij zorgt voor alle elektronica en verlichting. De DJ is verantwoordelijk voor het aansluiten van alle apparaten op het hoofdgeluidssysteem, en voor het regelen van de geluidsniveaus. Hij kan helpen bij het opzetten van het geluidssysteem, en de algemene geluidssamenstelling onderhouden.

Om deze verantwoordelijkheden uit te voeren, moet een DJ:

Verzorgt alle technische aspecten van het evenement, van het begin tot het einde van het evenement. Uw DJ zal alle apparatuur van stroom voorzien, inclusief de laser en de dimlichten. Hij sluit alle audio-apparatuur aan en zorgt voor de algemene geluidskwaliteit. Digitaal enymes zullen in orde zijn, evenals een verscheidenheid vandnageries.

Neem onmiddellijk het podium op, en vraag het publiek om hun verzoeken. Dit is over het algemeen gedurende de hele eerste helft van het programma. Aan het begin van de tweede helft kunt u verzoeknummers aanvragen, zowel van de natuurlijke als van de gemanipuleerde, en het publiek naar hun voorkeuren vragen.

playslowslows

Dit zal waarschijnlijk het liedje van Haley zijn, maar het publiek zal je laten weten of ze liever een van jou hebben, van het podium, of van de lijst met bekende hits

completeslowslows

Als het evenement net begonnen is en je het publiek nog niet om verzoekjes hebt gevraagd, zou dit de eerste aanwijzing moeten zijn dat je dat wel moet doen. Zodra de avond voorbij is en iedereen vertrekt, moet je hen om hun verzoeken vragen.

Het kan zijn dat het momentum van de avond zich voortzet, en tegen die tijd bent u al op zoek naar uw volgende kans.

Op dit punt van de avond verlaat u het podium, en wacht u met het publiek op het einde van de avond. Er is over het algemeen enige variatie in de verzoeken, en je moet niet verwachten een gelijke respons van alle gasten. Op dit punt van de avond is het van onschatbare waarde om je te kunnen bewegen tussen je toekomstige publiek, en met hen in contact te komen op een manier die anderen in het gezelschap in staat stelt om je aan te spreken.

U kunt gebruik maken van het feit dat mensen de laatste paar nummers niet zullen willen missen. Op dit punt moet u zich geen zorgen maken over het frustreren van uw publiek, want u zult bijna zeker nog in staat zijn om een soort van follow up entertainment te verkrijgen, die u zal helpen om eventuele problemen tussen u en de partij te omzeilen.

Nadat je wat follow-up entertainment hebt gekregen, moet je het beoogde aantal aanwezigen aan het einde van je feest laten vallen.

Laat alle kosten en vergoedingen vallen. Laat de deur en de prijslijst.

Zorg ervoor dat 50% van de gasten aan het buffet gaat, en 50% gaat naar je min. FIRST184 buffetset, en het saldo van de rekening wordt verdeeld tussen jou en je minorship.

Als je een aparte ruimte hebt, kun je besluiten om je outfit te laten betalen… en zorg ervoor dat je een fooi geeft aan je gastvrouw om de outfit te betalen voorafgaand aan je feest.

DJ Tip: De beste DJ’s geven bijna altijd fooien, splitsen, en pakken wat ze te pakken kunnen krijgen.

Dit is uw kans om gezien en gehoord te worden in een affaire die u aan het eind van dit alles hopelijk enig fortuin zal opleveren.

Lees meer:

DJ huren

Leave a Reply

Your email address will not be published.