Tanzania Safari

safari

vernieuwend Tanzania safari ontwerp

De Safari Namibië ligt in het eerste gebied van het land, dat wordt omringd door de slapende forten van het oude koninkrijk Zanzibar. Het gevoel van geschiedenis is diep, terwijl u wordt gewenkt om het verleden onder ogen te zien. Tanzania is een avontuur door uzelf.

Dit is een land waar vele kleine rivieren zich organiseren met opmerkelijke bakelieten details, als kleine zeeschelpen geblazen op wit zand. Het is anders dan de andere Afrikaanse landen, maar net zo vriendelijk.

Er is geen haast en ontspanning voor hier. Het besef van tijd wordt niet gehaast. Tijd wordt bewonderd en geëerd. En als u een reiziger van uw leven bent, is dit een land dat u de ervaring van uw leven zal bezorgen.

Het is bijna onmogelijk om niet onder de indruk te zijn van dit vriendelijke land. Natuurlijk en cultureel erfgoed als geen ander geeft u een unieke ervaring. Safari’s worden ook onvergetelijk met de lokale bevolking. Ook zij zijn uw familie weg van huis geworden.

U wordt deel van hun cultuur en omgeving in dit kleine land, niet alleen tijdens de reis maar voor altijd. De kleuren, geluiden, geuren en de warmte van de lokale bevolking voeren uw ziel mee naar het hart van een andere wereld.

Tanzania en Zanzibar, de meest romantische bestemmingen van Oost-Afrika

Mosa safari in de grootsheid van het Serengeti National Park is een onvergetelijke ervaring. U zult de kleur van veelkleurige vlinders zien, de grootste nijlkrokodil ter wereld vangen en uzelf verliezen tussen de nijlpaarden. Maar dit is nog maar het begin van uw echte avontuur.

Tijdens uw reis naar Tanzania krijgt u de kans om de eeuwenoude stammen te ontdekken die het diepst in de Afrikaanse bush rondzwerven. U verblijft in typisch Afrikaanse kampen, maar met een verschil. U zult uw verhaal delen met vreemden en u verwonderen over de onvergelijkbare wilde dieren.

U krijgt ook de kans om door de dorpen te trekken en de landelijke gebieden te verkennen. Het is een totaal andere ervaring dan een bezoek aan de grote steden van het Oosten. De mensen in deze dorpen zijn levendig en levendig en de manier van leven is totaal anders dan wat u gewend bent.

De kleuren, smaken en geuren van de wilde dieren zijn verbluffend. Misschien ziet u op Zanzibar ook wel de berggorilla’s en de big five.

Tanzania, de echte ontdekking

Dit is de echte ontdekking van Oost-Afrika. Het land heeft het allemaal, uitgestrekte vlaktes, verbazingwekkende bossen, hoge bergen en ongerepte stranden aan de zee. De mensen zijn gastvrij, de mensen in Tanzania zijn vriendelijk en tegemoetkomend.

De mensen in Tanzania zijn traditioneel en ze zijn erg trots op hun cultuur. Maar ze vieren ook nieuwe feesten met roekeloze overgave, en toch zijn ze heel galant.

Dit is het echte Tanzania, vol contrasten en tegenstellingen. En omdat dit land zo divers is, is het landschap dat ook. U kunt er bush-walking doen in de bergen en safari’s in de vlakten, vulkanisch gebergte en tropisch woud, of een mix van al deze.

Het land is rijk aan natuurlijke hulpbronnen; het heeft het op een na hoogste aantal inwoners van alle landen ter wereld. Dit biedt veel mogelijkheden voor liefhebbers van safari’s. U kunt een groot aantal diersoorten in hun natuurlijke habitat observeren.

De Grote Riftvallei

Dit is een beroemde plek voor wie graag kariboe’s bekijkt. Het hoogland heeft een zeer vruchtbare löss, die een anders onmogelijke droom geboorte geeft aan enorme kuddes dieren.

De Grote Riftvallei is ook de plaats waar het prachtig gekleurde drijfhout van schaaldieren zijn weg vindt naar de bodem van de zee. Ga mee op een van de tuttan cruises en beleef dit mysterie van dichtbij.

Het Kaokoland

Het Kaokoland is de naam die gegeven is aan een gebied met ruige kalkstenen bergen die eigenlijk deel uitmaken van een maankrater. Ze werden gevormd door magma dat van diep onder het aardoppervlak opstijgt.

Ze werden Kaokoveya genoemd door de mensen die ze het eerst ontdekten. “Kaokoo” betekent grot. Dus de Kaoklaomes zijn grotten hoog in de bergen.

Zij werden voor het eerst verkend in de tijd van de Portugese kust omdat men dacht dat de kust rijk was aan grotten. Nader onderzoek heeft echter uitgewezen dat er eigenlijk drie grotten in de regio zijn.

De grote grot heet Kibo Cave. Hij ligt op een hoogte van 3.000 m. De volgende grot heet Gilyama Cave. Gilyama is een twee uur durende boottocht, ongeveer 5 km buiten Dar es salama.

De derde grot heet Scene. Scene is de kleinste en is slechts 1,5 km van de Gilyama grot. Onderweg is het de plaats waar je een prachtig op de oppervlakte van het zwarte

ress.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.